Despre

Aici se poate face o scurtă sau lungă descriere, după cum se pofteşte. Se pot adăuga poze şi alte astfel de opţiuni miraculoase, lucru verificabil prin băgarea unui ochi, doi, pe la editor. Spor.

(una informală ar fi ideală)

10 Responses to “Despre”

  1. Claudiu Says:

    As vrea si eu link exchange, ms

  2. vichi Says:

    deocamdata nu am ajuns la pensiune. fostul primar a fost PSD

  3. Cristian Says:

    Salut!Sunt un fan de-al tau,cartile,si as dori sa aflu cat mai multe despre cartile tale.Edituri,unde le pot gasi?Acum citesc povestiri mortale.

  4. omulfarablog Says:

    bravo gainusa..esti foarte tare:)
    succes in continuare in tot ceea ce faci!!

  5. thomaspoledna Says:

    Mă numesc Thomas Poledna și sunt fanul tău

  6. CeConduc.Com Says:

    http://www.ceconduc.com
    Cel mai nou site de vanzari auto din Romania.

  7. Miksa Says:

    Salutare Misule,

    Vad ca nu prea postezi pe acest blog, poate ca ai si altul. Oricum eu vreau sa te felicit pentru tot ceea ce scrii si faci, inclusiv pentru “iluminanta” emisiune. Te prefer:).

  8. LilianaP Says:

    Am citit cartile, ma uit impreuna cu baietelul meu de 11 ani (inca de cand avea 6 ani) la Cronica, suntem topiti dupa calitatea glumelor si finetea replicilor. Ah … si fiul meu a citit “Scandura de frizerie”. Mult succes in continuare. Pot spune ca mai sunt sperante pentru tara aceasta.

  9. Jan Says:

    Salut! Dracula e un mit, dar eu sunt real. As fi incantat daca reusim o colaborare si Cronica Carcotasilor l-ar gasi pe Dracula cel modern. Pentru detalii si intrebari:vampyre_millenium@yahoo.com

  10. roxana Says:

    …emisiunile fara voi doi iar nu vor mai fi la fel ::(((. Suntem toti fanii alaturi de Huidu si ne rugam pentru el si pentru intreaga echipa de la Carcotasi. Este tragic ceea ce s-a intamplat dar asta este realitatea si trebuie sa ne luptam cu ea.

Leave a comment